Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Incendiu Turcia - Incendiu Turcia Pagina 1 Stiriletvr Ro Site Ul De Stiri Al Tvr : La data de 14 noiembrie, la secţia ati de la spitalul judeţean neamţ a izbucnit un incendiu, în urma căruia zece persoane au murit.

Incendiu Turcia - Incendiu Turcia Pagina 1 Stiriletvr Ro Site Ul De Stiri Al Tvr : La data de 14 noiembrie, la secţia ati de la spitalul judeţean neamţ a izbucnit un incendiu, în urma căruia zece persoane au murit.. Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol. Incendiu în orașul turistic antalya. 18 pacienţi şi cinci cadre. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit.

Două avioane, 15 elicoptere, şase buldozere şi 106 maşini de pompieri participă la. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit. Un incendiu uriaş ameninţă locuitori şi turişti din oraşul manavgat, provincia antalya, unde temperaturile au depăşit 40 de grade celsius în ultimele zile. Oficialii au spus că peste 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele din turcia ale mării egee și mării mediterane în această săptămână. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc.

Koupwqxt Rfh1m
Koupwqxt Rfh1m from media.gandul.ro
Două avioane, 15 elicoptere, şase buldozere şi 106 maşini de pompieri participă la. Cutremurul de atunci a provocat un incendiu masiv, in urma prabusirii unui turn al rafinariei tupras. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Flăcările au fost înteţite, miercuri, de vântul puternic. Incendiu la un alt spital din românia.

Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021.

Incendiu în orașul turistic antalya. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. La data de 14 noiembrie, la secţia ati de la spitalul judeţean neamţ a izbucnit un incendiu, în urma căruia zece persoane au murit. O tragedie similară a avut loc și în românia. Incendiu la un alt spital din românia. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc. Două avioane, 15 elicoptere, şase buldozere şi 106 maşini de pompieri participă la. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol. Flăcările au fost înteţite, miercuri, de vântul puternic. Mai multe cartiere au fost evacuate, iar turiştii au fost sfătuiţi să evite deplasările.

Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Temperaturile ridicate înregistrate în antalya (turcia) au dus la izbucnirea unui incendiu uriaș de vegetație, iar pompierii luptă cu flăcările imense pentru a stinge focul. Crește în intensitate și mai mult odată cu. Incendiu în orașul turistic antalya. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc.

Ycrfrezmpevmqm
Ycrfrezmpevmqm from tvrmoldova.md
Flăcările au fost înteţite, miercuri, de vântul puternic. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. O tragedie similară a avut loc și în românia. Incendiu la un alt spital din românia. Avem 2 stiri despre incendiu turcia. Autorităţile centrale din turcia au intervenit pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focarul, potrivit reuters.peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri medicale sau au fost afectate de pagube materiale cauzate de incendiu. Incendiu la o secţie de terapie intensivă covid, în turcia: Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters.

Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați.

Un incendiu a izbucnit în provincia antalya, în sudul turciei, un om a murit, iar cel puţin 60 au cerut ajutorul medicilor. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Un incendiu uriaş ameninţă locuitori şi turişti din oraşul manavgat, provincia antalya, unde temperaturile au depăşit 40 de grade celsius în ultimele zile. Incendiu la o secţie de terapie intensivă covid, în turcia: Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Mai multe cartiere au fost evacuate, iar turiştii au fost sfătuiţi să evite deplasările. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit. Vezi galeria foto poza 1 / 6. Crește în intensitate și mai mult odată cu. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Trei morţi în incendiile din sudul turciei.

Crește în intensitate și mai mult odată cu. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Joi, 29 iulie 2021, ora 22:49

Gestul Impresionant Al Unui Bărbat Din Turcia După Ce Un Incendiu I A Devastat Casa Stirileprotv Ro
Gestul Impresionant Al Unui Bărbat Din Turcia După Ce Un Incendiu I A Devastat Casa Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
Europa trece prin foc şi apă. Citeste acum toate articole despre incendiu turcia pe digi24.ro Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Un focar izbucnit în sudul țării, la aproape 80 de kilometri de stațiunea antalya, a dus la evacuarea mai multor familii din patru cartiere ale unui oraș de pe țărmul mediteranei. Oficialii au spus că peste 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele din turcia ale mării egee și mării mediterane în această săptămână. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. 23 de persoane au fost evacuate. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație.

Europa trece prin foc şi apă.

Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Joi, 29 iulie 2021, ora 22:49 Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Oficialii au spus că peste 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele din turcia ale mării egee și mării mediterane în această săptămână. Incendiul din turcia a ieșit de sub control. Un incendiu uriaş ameninţă locuitori şi turişti din oraşul manavgat, provincia antalya, unde temperaturile au depăşit 40 de grade celsius în ultimele zile. Citeste acum toate articole despre incendiu turcia pe digi24.ro Incendiu la o secţie de terapie intensivă covid, în turcia: Autorităţile centrale din turcia au intervenit pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focarul, potrivit reuters.peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri medicale sau au fost afectate de pagube materiale cauzate de incendiu. 23 de persoane au fost evacuate. Mai multe cartiere au fost evacuate, iar turiştii au fost sfătuiţi să evite deplasările. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane.